Om oss

Vi har alltid kunden i fokus

I Augusti 1979, fick Adrian Persson anställning hos Husqvarna Symaskiner, i samband med det startade han sitt företag för att kunna sälja begagnade symaskiner samt att serva symaskiner.

Det är idag samma ägare fast bolagsform, produkter och tjänster ser lite annorlunda ut idag.

Symaskiner finns dock fortfarande kvar i sortimentet.

Under de 42 år som företaget funnits har det alltid haft sin bas här i Strömsund. Idag hittar ni oss på Strömsvägen 47 i Strömsund och här på arbeteofritid.se

Sedan 2011 är vårt huvudsakliga sortiment arbetskläder, profilkläder, present och profilreklam samt fritidsprodukter, smörjmedel och symaskiner.

Den 1 Februari 2020 köpte vi även maskiner, inventarier och kundstocken från Blomyards Print & Webb, så idag kan vi även erbjuda allt inom tryck och web.

Vi har alltid kunden i fokus, för oss är våra kunder det viktigaste vi har och vi försöker hålla en hög service nivå, så välkommen in så hjälper våra duktiga säljare er att hitta rätt profil och kvalitet både på kläder och trycksaker så att ni kan profilera er på bästa sätt.

Det ska vara tryggt att handla hos oss, vi följer konsumentverkets rekommendationer när det gäller reklamation och bytesrätt.

För att kunna erbjuda produkter med högsta kvalitet samarbetar vi med ledande leverantörer i Norden

Välkommen till oss!